Заместник областният управител Евгени Драганов участва в дискусия на „Заедно в час“

23.02.2018

   Заместник областният управител на Разград Евгени Драганов участва в дискусия, организирана от фондация „Заедно в час“ със съдействието на „Младежки форум – 2001 Разград“. Форумът се проведе под надслов „Поведи промяната в Разград“.

   В дискусията участваха ангажирани с темата образование хора от Област Разград, както и учители от програмата „Заедно в час“.

   По програмата преподават 160 учители в 12 региона на България, в момента тече кампания за набиране на участници, които да влязат в училищата от септември 2018 г. В Област Разград учителите по „Заедно в час“ са 8, преподават в четири училища – в Кубрат, Равно, Разград и Ясеновец.

   В дискусията участва и Радослава Георгиева, която е от Завет, но в момента е учител по програмата „Заедно в час“ в СУ“Д-р Петър Берон“-Костинброд.

   Сред официалните гости на събитието освен заместник областният управител Евгени Драганов бяха и началникът на Регионалното управление на образованието Ангел Петков и директорът на Филиал-Разград на РУ“Ангел Кънчев“ доц.д.н. Станка Дамянова.Към началото на страницата