Заместник – областният управител Севгин Шукри ще участва в информационна среща на тема: “Представяне на Националния план за изпълнение на Европейската гаранция за младежта”

10.04.2014

На 11.04.2014 г. в Русе ще бъде организирана информационна среща на тема: “Представяне на Националния план за изпълнение на Европейската гаранция за младежта”. Участие в нея ще вземе заместник-областният управител Севгин Шукри. Според предварителната програма министър Хасан Адемов ще представи Националния план за изпълнение на Европейската гаранция за младежта.

Визията за координация на изпълнението на Националния план за Европейската гаранция за младежта на национално, областно и местно ниво ще коментират в Русе Корнелия Нинова, председател на председател на Комисията по труда и социалната политика в 42-ро Народно събрание, Росица Янкова – заместник министър на труда и социалната политика, Асен Ангелов, изпълнителен директор на Агенцията по заетостта, както и представителите на областните администрации на Разград, Силистра и Търговище.Към началото на страницата