Заместник областният управител Евгени Драганов празнува Деня на щастието с децата от ОУ“Васил Левски“-Разград

20.03.2018

   Заместник областният управител на Разград Евгени Драганов празнува Международния ден на щастието заедно с децата от ОУ“Васил Левски“-Разград. Празничните събития бяха организирани днес от Ученическия превантивен клуб в училището.

   Преди учебните часове сутринта членовете на клуба посрещаха ученици, родители и учители с бонбони и поздравления за празника. Във фоайето на училището пък всички бяха призовани да се включат във флашмоб „Be Happy!“: на фона на тематична музика танцови стъпки на децата показваше шестокласничката Оля. След веселото начало на деня децата влязоха в час.

   Около обяд членовете на Ученическия превантивен клуб организираха и хепънинг в централната част на града, към тях се присъедини и заместник областният управител Евгени Драганов. Разделени в няколко лъча двадесетината деца раздадоха 200 флайъра за празника с 10 стъпки към щастието, както и балони с усмивки.

   Събитията в този ден ще бъдат основа за фотосесии в училище и в града. Авторските снимки ще бъдат допуснати до училищния  фотоконкурс „Be Happy!“. Освен снимките  от Деня на щастието в конкурса ще може да се участва и със снимки, запечатали щастливи моменти в училище, с приятелите или със семейството– уточняват организаторите.

   Събитията за Деня на щастието се организират по проект, финансиран от Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни - община Разград. Общо 14 училища в общината участват в кампанията за организиране на събития, свързани с дати от превантивния календар, изработен от комисията.

Пълна галерия



Към началото на страницата