Областна администрация-Разград с приз от кампанията „Да изчистим България заедно”

06.06.2018

   Областна администрация-Разград получи днес награда от първите годишни призове „Чиста игра”.

   Това стана по време на Националната среща на партньорите на кампанията „Да изчистим България заедно”, която се проведе в столицата и бе организирана от bTV Media Group.

   На срещата Областна администрация-Разград бе представлявана от Главния секретар Михаил Тодоров, който получи приза „Най-много почистени места”. Подобни отличия имаше за още няколко области: Русе, Търговище, София-област, Пазарджик и Смолян.

   Националната среща на партньорите от изданието на „Да почистим България заедно” от 2017 г. се провежда точно 100 дни преди следващия ден, в който ще се проведе голямо чистене.

   15 септември 2018 г. ще е Световен ден на почистването, най- голямата гражданска инициатива от доброволчески акции за почистване ще бъде подкрепена от bTV Media Group чрез кампанията „Да изчистим България”.

   Световният ден на почистването ще се проведе в 150 държави, като целта е с проблемите, свързани със замърсяването на околната среда, да се ангажира 5% от населението на планетата.

   Миналата година в цялата страна в кампанията „Да изчистим България заедно” участваха над 300 000 човека, в Разградска област бяха 2363.Към началото на страницата