Областният управител връчи награда на „Лудогорец“ на турнира „VIVACOMCUP“

08.06.2018

   Областният управител на Разград Гюнай Хюсмен връчи една от наградите на организирания от ПФК“Лудогорец 1945“ футболен турнир за момчета, родени през 2004 г. „VIVACOMCUP“.

   Надпреварата продължи четири дни на Тренировъчна база „Гнездо на орли“ в Разград, в нея участваха шест отбора от пет държави. Купата на победителите вдигна тимът на „Партизан“-Белград(Сърбия), на второ място остана отборът на „ЦСКА „1948“, г-н Хюсмен връчи наградата на класиралия се на трето място тим на „Лудогорец“.

   Областният управител поздрави и шампионите, разговаря и с момчетата и треньорите на „Едирне Фатих Спор“(Турция), които се класираха на пето място. Поканата към турския тим за участие в престижния турнир бе отправена със съдействието на Областния управител Гюнай Хюсмен във връзка с реализацията на дейностите по Декларацията за сътрудничество и съвместна дейност между Област Разград и Област Одрин. При пристигането на малките спортисти г-н Хюсмен се срещна с групата, даде обяд за гостите, а в почивния им ден – четвъртък - организира за тях посещение на Свещарската гробница и Демир баба теке.

   Призове на церемонията по награждаването връчиха и кметът на община Разград д-р Валентин Василев, Елица Събева – Корпоративни продажби Бизнес клиенти във „Vivacom“, треньори от Детско-юношеската школа на „Лудогорец“, представителя на БФС за област Разград Динчер Къров. Освен купите за победителите бяха връчени и плакети за най-добрите футболисти по постове: най-добър вратар - Думеико Роман – „Шериф“-Молдова; най-добър защитник – Илиян Велков ог „ЦСКА 1948“; най-добър полузащитник – Орчун Ердоган от „Едирне Фатих Спор“; най-добър нападател – Иван Аспарухов от „Лудогорец“; най-полезен играч - Лука Стоянович от „Партизан“-Белград. Призът за феърплей получи отборът на „Беласица“-Струмица(Македония).

Пълна галерияbaner1
Към началото на страницата