Заместник областният управител Нурие Црънгалова бе гост на дипломирането на випуск 2018 в НПТГ“Шандор Петьофи“

22.06.2018

   Заместник областният управител на Разград Нурие Црънгалова бе гост на тържеството по случай дипломирането на Випуск 2018 на НПТГ“Шандор Петьофи“-Разград днес.

   101 са дипломираните ученици в единственото в област Разград учебно заведение със статут на училище с национално значение – съобщи директорът на училището Нешка Христова. На церемонията по връчване на дипломите им представител на всяка от петте завършващи паралелки благодари на учителите за обучението в НПТГ, към тях с благодарност се обърна и капитанът на една от юношеските формации в Детско-юношеската школа на „Лудогорец“ вратарят Иван Атанасов, който също завърши гимназията.

   Първи получиха дипломите си отличниците на випуска. Връчиха им ги заместник областният управител Нурие Црънгалова, кметът на Разград д-р Валентин Василев и директорът на училището Нешка Христова. Вимпел „Първенец на випуска“ получи Милица Велчева, която завършва средното си образование с успех 5,93, на държавния изпит по български език и литературата има оценка 5,72, а по английски език – 5,95. Останалите отличници са: Алпер Айдън, Бонислав Денев, Тодор Денев, Павлин Божков, Стефан Станев, Иван Иванов, Евлоги Димитров, Станил Пенев и Онур Джиджикьосе.

   Гости на тържеството бяха и председателят на Обществения съвет на НПТГ“Шандор Петьофи“ Джипо Джипов и техническият директор на „Дружба“АД Христилиян Манолов.

Пълна галерияbaner1
Към началото на страницата