Областният управител връчи дипломите на отличниците от ПГСС“Хан Аспарух“-Исперих

29.06.2018

   Областният управител на Разград Гюнай Хюсмен бе гост на тържественото връчване на дипломи за средно образование и свидетелства за професионална квалификация в ПГСС“Хан Аспарух“-Исперих. Той връчи дипломите на отличниците в гимназията днес.

   В приветствието си към зрелостниците и по-малките ученици от училището г-н Хюсмен поздрави тазгодишния випуск за лекото повишение в успеваемостта, част от тенденциите в област Разград. Пожела на по-малките да положат още по-сериозни усилия в овладяването на знания и умения в професиите, така важни и необходими за нашия регион и да покажат още по-добри резултати от завършващите тази година.

   Тазгодишният випуск е от 83 ученика, четирима са отличниците сред тях: Мелис Неждет Хасан, Гюсюм Гюрсел Шериф, Айсел Тефик Шакир и отличник на държавните зрелостни изпити- Исмаил Юнуз Сюлейман.

   Сред по-малките има още 32-ма отличници – съобщи директорът на гимназията Сали Назиф. Той обяви още, че 23-ма ученици безплатно и успешно са усвоили категория Ткт - трактористи, на 11 от тях им предстои изпит за категория Твк и Твк-З. 20 ученици - безплатно и успешно са положили изпит за управление на автомобил - кат. "В", както и още 6-ма, на които им предстои изпит.

Пълна галерияbaner1
Към началото на страницата