Областният управител се срещна с унгарския премиер на „Лудогорец Арена”

26.07.2018

   Областният управител на Разград Гюнай Хюсмен се срещна с министър-председателя на Унгария Виктор Орбан тази вечер. Това стана на стадион „Лудогорец Арена” непосредствено преди мача от втория квалификационен кръг от Шампионска лига между „Лудогорец” и унгарския тим „МОЛ Види”.

   Г-н Хюсмен приветства премиера на Унгария с „Добре дошъл” на територията на Област Разград. Виктор Орбан сподели добрите си впечатления от Лудогорието за краткото му частно посещение тук. Двамата коментираха и спортните си пристрастия, като спортсменски пожелаха успех на отборите от Разград и Унгария. Г-н Орбан разказа, че отдавна е привърженик на „МОЛ Види”, отборът е от неговото родно място. За мача в Разград пристигнал след официално посещение в Черна гора.

   Във ВИП-ложата на „Лудогорец Арена” Областният управител Гюнай Хюсмен и унгарският министър-председател Виктор Орбан гледаха мача, завършил при резултат 0:0, заедно с кмета на Разград д-р Валентин Василев, собствениците на „Лудогорец” Кирил и Георги Домусчиеви и други официални лица.

Пълна галерияКъм началото на страницата