Деца от приемни семейства получиха подаръци от Областния управител

05.10.2018

   Областният управител Гюнай Хюсмен изпрати подаръци за 6 деца от приемни семейства в село Бисерци – 2 момчета и 4 момичета. Това се случи чрез Клуб „Емпатия“по време на посещението му в училища в Кубрат през седмицата.

   Раниците с пособия и ученически принадлежности от името на г-н Хюсмен връчи Надие Карагьозова-ръководител на Клуб „Емпатия” в кметство село Бисерци и предаде пожеланията му „да полагат усилия в училище и да израснат като добри деца“. При получаване на подаръците детските лицагрейнаха едновременно и от радост и от изненада.

   Семействата, поели грижата за децата с по-различна съдба,  изпратиха огромната си благодарност към г-нХюсмен зачовешкото му разбиране и отношение към хората от различни социални групи и възрасти. Поздрави и обич в сърце,нарисувано специално за Областния управител,пък изпратиха децата от Бисерци.

   Подаръците са част от дарението, предоставено през септември от Държавната агенция за координация и сътрудничество към Президента на РепубликаТурция.Към началото на страницата