Заместник областните управители Нурие Црънгалова и Евгени Драганов поздравиха потребителите на три социални услуги по случай Деня на хората с увреждания

01.12.2018

   Заместник областните управители на област Разград Нурие Црънгалова и Евгени Драганов бяха гости на тържество по случай Международния ден на хората с увреждания 3 декември. Събитието бе организирано за потребители на три социални услуги в община Разград – Комплекс за социални услуги за пълнолетни граждани с увреждания-с.Просторно, Дом за пълнолетни лица с деменция-Разград и Дневен център за пълнолетни лица с увреждания „Подай ръка”-Разград.

  От името на Областния управител Гюнай Хюсмен г-н Драганов поздрави хората с увреждания с предстоящия празник. Увери и тях, и социалните работници, които се грижат за тях, че държавата продължава да полага усилия за подобряване на социално-икономическия им статус и възможностите за интеграция в обществото.

   Г-жа Црънгалова и г-н Драганов подариха на ръководствата на трите социални услуги по едно цвете коледна звезда, календар и тефтер на Областна администрация.

   Гости на тържеството бяха и кметът на община Разград д-р Валентин Василев, председателят на Общински съвет-Разград Надежда Радославова и заместник-кметът Ердинч Хасанов. Общинската администрация подари торта на потребителите на трите социални услуги.

   Част от празничната програма бяха изпълнения на състави към социалните услуги.

Пълна галерияКъм началото на страницата