Оригинални мартеници получи Областният управител от осмокласници от ПГТС“Христо Смирненски“-Разград

27.02.2019

   Оригинални, изработени от самите тях мартеници, подариха на Областния управител Гюнай Хюсмен ученици от ПГТС“Христо Смирненски“-Разград.

   Райчо, Алисин, Мариян и Калин заедно с директора на училището Димитричка Ангелова и ръководителите на клубовете по интереси, в които се занимават, се срещнаха с г-н Хюсмен в кабинета му днес, в навечерието на пролетния празник Баба Марта.

   Момчетата посещават два от кръжоците, част от дейностите по устойчивост на проекта „Твоят час“ – „Шарена черга“ с ръководител Невена Пенева и „Дигитален фотографски клуб „Смирненски“ с ръководител Галя Георгиева.

   Областният управител благодари на осмокласниците за чудесните подаръци, поздрави и учителите и ръководството на училището за добра им работата и ангажирането на учениците както с учебния процес и професионалната подготовка, така и с извънучилищни занимания. Г-н Хюсмен припомни, че образованието е приоритет за правителството на Бойко Борисов, увери училищната управа и в личния си ангажимент към образователната сфера.

   За спортните занимания на учениците от ПГТС г-н Хюсмен подари две футболни и две баскетболни топки.

   Момчетата подариха изработени от тях мартеници и на заместник областните управители Нурие Црънгалова и Евгени Драганов и на главния секретар на Областна администрация Михаил Тодоров.Към началото на страницата