2000 дами получиха за Осми март цветя от Областния управител Гюнай Хюсмен

08.03.2019

   2000 дами от седемте общини на Разградска област получиха днес подарък от Областния управител Гюнай Хюсмен. Част от тях Областният управител връчи лично, а останалите бяха раздадени от служители на Областна администрация, представители на местната власт по населени места и приятели на г-н Хюсмен.

   В областния град над 300 саксии с иглики, придружени с картичка за празника, бяха раздавани пред сградата на КНСБ и близките административни офиси и търговски обекти.

   Г-н Хюсмен заедно със заместник областния управител Евгени Драганов и директора на дирекция в Областна администрация-Разград Орхан Бедиханов бяха гости на празничното тържество в Дома за стари хора в Разград, където бяха предоставени общо 80 саксии с иглики за домуващите и за дамите от персонала. В поздравлението си към присъстващите Областният управител отбеляза съвпадението с подаръците от кмета д-р Валентин Василев, който също бе гост на тържеството, като знак за единомислие в името на по-добрия живот на хората от региона.

   Г-н Хюсмен лично достави 40 саксии с иглики в пенсионерския клуб в Завет, които да бъдат раздадени на тържеството на възрастните дами, а в Севар лично раздаде красивите цветя на над 50 дами. В пенсионерски клуб „Лудогорие“ в Кубрат поздрави от г-н Хюсмен на празнуващите предаде Орхан Бедиханов.

   Областният управител бе гост и на тържество в Исперих, цвете поднесе и на всяка от служителките в Областна администрация.

   Това е скромен жест към по-добрата половина от човечеството, красивите дами от Лудогорието, които празнуват на този слънчев ден – коментира г-н Хюсмен. Цветето иглика е избрано, тъй като е сред най-красивите пролетни цветя, символ на възраждащата се природа, на любовта, младостта и женското начало.

Пълна галерияКъм началото на страницата