Областният управител Гюнай Хюсмен поздрави участниците в пролетния концерт на ЦПЛР Център за работа с деца в Разград

27.03.2019

   Областният управител на Разград Гюнай Хюсмен бе гост на пролетния концерт на ЦПЛР Център за работа с деца в Разград. Събитието бе под надслов „Пролетни усмивки”, зрителите бяха посрещани с разноцветни стикери с усмихнати емотикони, с такива стикери излизаха на сцената на Общинския културен център и малките участници в творческата проява.

   Г-н Хюсмен поздрави организаторите за чудесната идея да посветят концерта на усмивката. „Това е нашата България,  усмихната, а не натъжена поради трудностите, които изживява. Ние сме горд народ, успяваме и трябва да се усмихваме като тази вечер. Вярвам, че България ще пребъде чрез тези красиви и можещи деца.” – заяви г-н Хюсмен в приветствието си към участниците, организаторите и зрителите на концерта.

   В концерта участваха 320 деца от школите и съставите към Центъра за работа с деца: Школата по пиано, Школата по изобразително изкуство, Школата по английски език „Стъпка по стъпка”, Вокална група „Веселите глухарчета”, Градският мажоретен състав, Модерен балет „Арабеа”, Танцова формация „Феникс”, Детска танцова школа „Хорце”, Класът по поп пеене.

Пълна галерияКъм началото на страницата