Заместник областният управител Евгени Драганов бе гост на тържество под надслов „Моят град – моята крепост”

27.03.2019

   Заместник областният управител на Разград Евгени Драганов бе гост на тържество в ДГ”Лудогорче”-Разград под надслов „Моят град – моята крепост”.

   Пред своите родители и официалните гости, сред които бяха и кметът на Разград д-р Валентин Василев, председателят на Общински съвет-Разград Надежда Радославова и началникът на отдел „Образование” в Община Разград Красимира Кирчева, малчуганите от четвърта група „Зайчета” показаха наученото за родния град. Те изпълниха песни и стихове, посветени на Разград. Поетичните слова бяха на разградския поет Дулинко Дулев.

    Във втората част от тържеството бъдещите първокласници и официалните гости участваха в състезание по знания за Разград. И двата отбора отговориха на по пет въпроса с географски и историческа тематика и така състезанието завърши наравно.

   За спомен от родолюбивото събитие гости и участници получиха разделител за книги с надслова на тържеството „Моят град – моята крепост”.

   Децата и ръководството на ДГ”Лудогорче” получиха поздравителен адрес от народния представител Десислава Атанасова за хубавата инициатива.

Пълна галерияКъм началото на страницата