Областният управител бе първият купувач на Благотворителна Великденска изложба-базар на ОП“Общински пазари“и Федерацията на жените

24.04.2019

   Областният управител на област Разград Гюнай Хюсмен бе първият купувач на откритата днес Благотворителна Великденска изложба-базар, организирана от ОП“Общински пазари“ и Федерацията на жените. Средствата, събрани от артикулите, които се продават на нея, ще бъдат предоставени за кампанията на неправителствената организация за социално слаби абитуриенти.

   Г-н Хюсмен приветства благородната инициатива на директора на ОП“Общински пазари“ Данаила Шишева и председателя на Федерацията на жените Любка Стоянова. Апелира тази типична за българина добродетел – даряването в подкрепа на нуждаещите се – да продължи да се развива, защото това е добре за страната ни. Убеден съм, че има много добри хора, които ще откликнат на призива да се подпомогнат социално слабите абитуриенти.

   Областният управител закупи десетина артикула от базар, които подари на случайно преминаващи посетители на пазара.

   Експозицията е подредена на няколко щанда на Покрития Централен общински пазар в Разград. В изложбата-базар са включени артикули, предоставени от НБ“Самообразование“-Побит камък, ДГ“Осми март“-Дянково, Съюза на инвалидите з великденски яйца, картички, бижута, декорации на великденска тематика. Базарът ще работи и утре, когато от хлебозавод „Прогрес“ ще предоставят козунаци за продажба.

Пълна галерияКъм началото на страницата