Деца и ръководители с благодарност към Областния управител за участие в международен фестивал в Одрин

26.04.2019

   С благодарност и подарък за спомен посетиха Областния управител на област Разград Гюнай Хюсмен деца и ръководители от ЦПЛР Център за работа с деца-Разград.

   В началото на седмицата 15 танцьори и певци от две формации от ЦРД участваха в международния фестивал в Одрин „Балканско детско веселие“. Посещението им бе част от събитията, организирани от областните управи на Разград и Одрин въз основа на Декларация за сътрудничество и съвместна дейност между двете области.

   Част от децата – от ТФ“Феникс“ и Класа по поп пеене - споделиха днес с г-н Хюсмен своите чудесни впечатления от участието си в престижния форум, посветен на Деня на детето, който в Турция се празнува на 23 април. Малките танцьори са доволни както от своето представяне и нивото на фестивала, така и от посрещането на домакините и съпътстващите събития, изразиха благодарност и за подкрепата от специалиста в Областна администрация-РазградСадифе Ахмед, която ги съпровожда по време на посещението им.

   Областният управител изрази своето задоволство от успешното посещение и поздрави директора на Центъра за работа с деца Даниела Куртева и ръководителите на двете формации Свилена Дечева и Иван Стоянов за добрата им работа с талантите на Разград.

   Децата подариха на г-н Хюсмен своя снимка от посещението в Одрин с посвещение: „Господин Гюнай Хюсмен, благодарим за приключението! ТФ“Феникс и Клас по поп пеене. 25.04.2019“.

Пълна галерияКъм началото на страницата