Областният управител Гюнай Хюсмен посети Благотворителната великденска изложба-базар в подкрепа на социално слаби абитуриенти

26.04.2019

   Областният управител на област Разград Гюнай Хюсмен посети традиционната Благотворителна великденска изложба-базар, която се организира от Федерацията на жените и Община Разград в подкрепа на социално слаби абитуриенти.

   „Благодаря, че има толкова хора, ангажирани с тази кауза, това отива на нашия народ, на нашата държава, на нашата област – да творим и да правим добро! Благодаря ви, че имате такива големи сърца и подкрепяте нашето бъдеще – децата! Бъдете все така неуморни в усилията си да правите добро!“ – заяви пред участниците и посетителите на изложбата г-н Хюсмен.

   Той се спря пред всеки щанд от изложбата и си закупи по няколко артикула, които после раздаде на служителите в Областна администрация. Г-н Хюсмен връчи и наградата на жената, сътворила най-красивото великденско яйце.

   В експозицията са подредени кулинарни и художествени творения на пенсионерските клубове от общината, на деца от ЦПЛР Център за работа с деца и ЦПЛР Център за ученическо, техническо и научно творчество. По щандовете имаше: великденски яйца, козунаци, баници, сладки, декорации на великденска тема.

   Гост на официалното откриване на изложбата бе и председателят на Общински съвет-Разград Надежда Радославова, изложбата бе посетена и от кмета на Разград д-р Валентин Василев.

   15 фирми от Разград и други региони са спонсори на изложбата-базар – съобщиха организаторите. Събраната сума ще бъде обявена и предоставена на нуждаещите се след Великденските празници.

Пълна галерияКъм началото на страницата