Скъпи ученици, Уважаеми учители, Мили родители,

16.09.2019

Първият учебен ден е различен от всички други празници. Независимо дали си още в училище или отдавна си затворил вратите му зад себе си, трепетът от важността на този ден винаги остава в сърцето и всички се вълнуваме заедно с децата и внуците си.

На този хубав септемврийски ден първо се обръщам към учениците с пожелание да бъдат уверени, упорити и мотивирани в усвояване на нови знания и добродетели под ръководството на своите учители! Вие сте бъдещето на Лудогорието и на България и всички разчитаме на вашето дръзновение, амбициозност и креативност!

Към учителите е пожеланието ми да продължават да бъдат все така всеотдайни в благородното си дело. Вие сте тези, които вдъхновяват нашето бъдеще – децата на Разградска област, децата на България! Желая ви да възпитате и обучите достойни граждани, добри хора и успешни на своите поприща професионалисти!

Обръщам се и към родителите на малките и по-големи ученици. Вярвайте и възпитавайте и у децата си убеденост, че родното училище е мястото, от което стартира успешното им бъдеще и трябва да имат доверие в учителите си. Радвайте се на постиженията на децата си и ги насърчавайте да гледат на знанието като на най-голямата ценност!

Успешна 2019/2020 учебна година!

                  

С уважение,

ГЮНАЙ ХЮСМЕН

Областен управител

            на Област РазградКъм началото на страницата