Областният управител Гюнай Хюсмен и заместник областният управител Евгени Драганов поднесоха венец за Деня на Независимостта

22.09.2019

Областният управител на Област Разград Гюнай Хюсмен и заместник областният управител Евгени Драганов участваха в тържественото отбелязване в Разград на 22 септември - Деня на Независимостта на България.

Празничното събитие на площад „Възраждане” започна с изпълнение на Градския мажоретен състав към ЦПЛР Център за работа с деца в Разград. Тържествено слово за Деня на Независимостта произнесе кметът на Разград д-р Валентин Василев, след което бяха поднесени венци и цветя пред Войнишкия паметник.

С преклонение към значимата дата в българската история Областният управител Гюнай Хюсмен и заместник областният управител Евгени Драганов поднесоха венец пред Войнишкия паметник.

Венци и цветя положиха и: кметътд-р Валентин Василев и заместника му Галина Георгиева, от името на народния представител от ГЕРБ Десислава Атанасова, народниятпредставител от БСП за България Денчо Бояджиев, от името на Асим Адемов-член на ЕНП/ГЕРБ в Европейския парламент, председателят на Общински съвет-Разград Надежда Радославова,общински съветници от групата на ГЕРБ, общински съвет на БСП и общинскисъветници от групата на БСП, представители на Регионален исторически музей, Съюз на офицерите и сержантите от запаса и резерва, представители на политически партии, културни институциииграждани.

Част от празничната програма бе и гостуваща камерна историческа изложба от Регионален исторически музей - Варна, посветенана Деня на Независимостта, тябе подреденавъв фоайето на НЧ„Развитие 1869“.

 

Пълна галерияКъм началото на страницата