Новият областен управител на Област Разград получи символите на институцията

11.09.2014

Диалогичен човек съм и вярвам в хората, и в доброто отношение, каза д-р Драмалиев. Той благодари на Стоян Ненчев за европейската приемственост

 В изпълнение решение на Министерски съвет новоназначеният областен управител на Област Разград д-р Илиян Драмалиев прие от Стоян Ненчев символите на Областния управител – печата и ключовете за кабинета.

„Убеден съм, че  д-р Драмалиев като уравновесен и разумен ръководител ще изпълнява успешно функциите на областен управител. Пожелавам му бързо да навлезе във всички аспекти на работата си, за да може Областна администрация – Разград като лице на Област Разград и той като областен управител – представител на държавата да изпълнява своите функции.”, сподели Стоян Ненчев.

Новият областен управител заяви, че в своята дейност ще работи за по – доброто развитие на областта. Коментира, че основната цел е осигуряването на условия за провеждането на спокойни и честни парламентарни избори.

Диалогичен човек съм и вярвам в хората, и в доброто отношение, каза д-р Драмалиев. Той благодари на Стоян Ненчев за европейската приемственост. Към момента счита, че екипа, с който ще работи ще се запази. Предстои детайло запознаване и поставяне на акценти в основните му функции.Към началото на страницата