Областният управител Гюнай Хюсмен поздрави обитателите на Дома за стари хора в Разград

01.10.2019

Областният управител на Област Разград Гюнай Хюсмен бе гост на тържество в Дома за стари хора в Разград по случай 1 октомври – Международния ден на възрастните хора.

Той поздрави ползвателите на социалната услуга, припомни, че не за пръв път е сред тях и споделя техните радостни мигове и изслушва проблемите им. Обърна внимание, че в днешния празничен ден имат много гости, което показва, че поколенията след тях ги уважават и им се възхищават. „През активния си трудов живот сте направили много за Разградска област и за България и наш дълг е да се грижим за вас, стараем се и ще продължим да го правим според възможностите си“ – увери възрастните хора г-н Хюсмен. Той пожела още повече усмивки, щастлив и прекрасен живот на обитателите на дома. Г-н Хюсмен поздрави и директора на Дома за стари хора Лейман Тюлеоглуева и служителите в институцията за това, че правят дните на възрастните хора по-спокойни и се грижат за тях професионално, сърцато и с уважение.

Заедно с възрастните хора г-н Хюсмен се наслади на концерта на Капански ансамбъл, посветен на Международния ден на възрастните хора.

Гости на тържеството бяха още: временно изпълняващият длъжността кмет на Разград Галина Георгиева, председателят на Общински съвет-Разград Надежда Радославова, общински съветници, кандидати за местната власт, представители на социални институции и организации, които си сътрудничат с Дома за стари хора.


Галерия

 Към началото на страницата