Областният управител на Разград се срещна с депутатите от Лудогорието

22.10.2014

Вървим по различни политически пътища, но посоката е една – България, както и улицата – Област Разград, така образно бе дефинирано посланието на народните представители от 18-и МИР

Областният управител на Разград инициира среща с опознавателен характер с четиримата новоизбрани депутати – д-р Валентин Василев, Ахмед Ахмедов, д-р Хасан Адемов и Гюнай Хюсмен.

Д-р Илиян Драмалиев им благодари за създадените условия за провеждането на честни избори. Постави акцент на диалога и връзката между изпълнителната и законодателната власти и изрази надежда, че те ще приемат като кауза проблемите на хората от Лудогорието.

От своя страна депутатите приеха като добра инициатива и предложиха формата на срещите им занапред да бъде разширен с участието на кметовете на общини и председателите на общински съвети. Така по този начин работните срещи ще бъдат своеобразна лаборатория за генериране на идеи и решаване на проблеми.

Очакванията на депутатите са парламентът да заработи на пълни обороти за благото на хората.  Вървим по различни политически пътища, но посоката е една – България, както и улицата – Област Разград, така образно бе дефинирано посланието на народните представители от 18-и МИР.Към началото на страницата