Областният управител д-р Деян Димитров поддържа обмен на практики по Националната програма на МОН „Иновации в действие“ при ОУ „Васил Левски“ град Разград

11.04.2022

Областният управител на област Разград д-р Деян Димитров и заместникът му г-н Драгомир Златев бяха официални гости на церомонията за обмен на практики по Национална програма на МОН „Иновации в действие“.

Срещата се организира в рамките на модул „Мобилност за популязиране и мултиплициране на добри иновации между училищата“ и в него вземат участие ЧОУ „Мария Монтесори“ гр. Добрич и СУ „Антон Попов“ гр. Петрич.

Събитието бе водено от г-жа Диана Първанова – директор на ОУ „Васил Левски“, както бяха поканени още: г-жа Хабибе Расим – зам.кмет на община Разград и г-н Ангел Петков – Началник на Регионалното управление на образованието.

„ОУ „Васил Левски“ се стреми винаги да бъде както образователно, така и иновативно училище и не напразно е в елитната класация на областните училища. Методите за квалифициране на училищния състав и на учениците са впечатляващи и с дълбок замисъл. Пожелавам на целия екип безкраен стремеж към висотите и неспиращ ентусиазъм за по-големи образователни проекти“, каза д-р Димитров в речта си пред  училищната аудитория.Към началото на страницата