Ученици от ОУ „Васил Левски” в Разград поканиха Областния управител Петър Василев да членува в техния клуб „Всички пътища водят към дома”

20.05.2015

За първи път децата представиха и своя нов клип, наречен  „Аз съм българче”

Днес (20 май) в Областна администрация Разград Областният управител Петър Василев  се срещна с ученици от IV„б” клас на ОУ „Васил Левски” – Разград, с директора на училището Диана Първанова и с преподаватели, които поканиха губернатора да членува в техния клуб, наречен „Всички пътища водят към дома”. Децата презентираха дейността на клуба и обясниха, че основната им цел е да установят и да поддържат приятелства с българчета от цял свят, които са напуснали пределите на Разград и страната, но заедно със семействата си не са забравили родния дом и България. Те съобщиха, че в инициативата им вече са се включили 204 нови приятели, а губернаторът ще бъде 205-ят, който се присъединява към тях.

Учениците връчиха устава на клуба и отправиха молба за подкрепа към Областния управител, да съдейства за популяризиране на тяхната инициатива, като призове кметовете на общините в Разградско и  ръководители на учебни заведения в региона, да се включат в проекта им.

За първи път четвъртокласниците представиха и своя клип  посветен на идеята, наречен „Аз съм българче”, в който пее и тяхната съученичка Крисия.Към началото на страницата