Зам. областният управител Нурие Црънгалова ще участва в конференция за „Прозрачност, почтеност и равнопоставеност на влиянието върху политиката”

19.06.2015

На 22 и 23 юни в София заместник областният управител Нурие Црънгалова ще участва в конференция на тема „Прозрачност, почтеност и равнопоставеност на влиянието върху политиката”, организирана от Асоциация „Прозрачност без граници”. Събитието е част от инициативата Lifting the Lid on Lobbying -Transparency International, международната коалиция за борба с корупцията, която се провежда в деветнадесет европейски държави. 

Участие в конференцията ще вземат - парламентаристи, представители на централните и местни власти в страната, на асоциациите на бизнеса и  на граждански организации.

Основната цел на дискусията е да даде възможност да се очертаят основните проблеми и насоки за усъвършенстване на нормативната рамка, политики и практики по отношение на прозрачността, почтеността и равнопоставеността на влиянието върху процесите на вземане на решения в България.baner1
Към началото на страницата