Областният управител Галина Георгиева присъства на официалното откриване на спортната зала в Завет

18.09.2015

Областният управител Галина Георгиева присъства днес (18 септември)на официална церемония, на която бе открита новата спортна зала в град Завет.

 Георгиева поздрави присъстващите и подчерта, че новата придобивка е един положителен пример за това, че нашата страна е направила верния избор като е станала част от голямото европейско семейство, без помощта, на което такива инвестиции за много общини не биха били възможни.

     Програмата продължи с водосвет и молитва, изпълнени от християнски и мюсюлмански духовници, а след това официалните лица прерязаха лентата и откриха обекта. 

          Спортната зала в град Завет е откритапо проект „Подобряване достъпа на населението на община Завет, област Разград до спортни и свързани със свободното време и отдиха услуги”, по договор склочен между Държавен фонд „Земеделие” и Община Завет за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Мярка 321 „Основни услуги за населението и икономиката в селските райони” от  „Програмата за развитие на селските райони за периода  2007-2013 г.“.Към началото на страницата