Областният управител Галина Георгиева пожела ползотворна работа на новоизбраните кметове и общински съветници в Кубрат и Исперих

05.11.2015

  Губернаторът на Разград Галина Георгиева откри първите заседания на Общинските съвети в Кубрат и Исперих днес (5 ноември). Преди новоизбраните кметове и местни парламентаристи да положат клетва, тя се обърна към тях с пожелания за ползотворна и градивна работа.

   Георгиева подчерта, че на всички тях им предстои да тръгнат по труден и трънлив път. Призова ги да го извървят по най-добрия и достоен начин, за да могат в края на 4-годишния си мандат да отчетат един подем на своята община, да срещат положителните погледи на хората, които днес са им гласували доверие.

   Не се залъгвайте, че вашите начинания от този момент нататък са приоритет, посочи Областният управител в изявлението си в Кубрат и допълни, че „ те са задача, при която трябва да се вземе правилно и безпристрастно решение, само и единствено в името на хората!” .

   В своето обръщение в Исперих Галина Георгиева пожела на кметовете и общинските съветници да бъдат безпристрастни и да вземат обмислени и справедливи решения. Тя акцентира, че „От днес вие записвате имената си в историята на Община Исперих, а това как бъдещите поколения ще ви запомнят, зависи единствено и само от делата ви.”baner1
Към началото на страницата