Областна администрация зарадва децата от ЦНСТ Разград

10.12.2015

  Областният управител Манол Кившанов, заместниците му и служителите в Областна администрация Разград направиха с лични средства коледно дарение на Центъра за настаняване от семеен тип - Разград, където се предоставят социални услуги на 22 деца и младежи с увреждания, на възраст от 5 до 28 години, изведени от специализираните институции.

   В навечерието на най-светлите християнски празници, на децата и младежите бяха предоставени дрехи, лакомства и плодове.

   От името на Областния управител Манол Кившанов, заместник областният управител Виолета Тодорова поднесе приветствие към домакините.

   „Вие сте силни, можещи и усмихнати млади хора, които гледат на своето бъдеще с надеждата, то да е изпълнено с реализирани мечти.  Имате нашата подкрепа в малките битки, които ежедневно водите за по-добър, по-достоен, по-смислен и по-свободен живот. Уверяваме Ви, че ще продължим да правим всичко по силите си, за да се чувствате мъничко по-щастливи”, подчерта г-жа Тодорова.

   Тя пожела на всички да бъдат здрави и силни, да си помагат един на друг и да бъдат все така усмихнати, позитивни, заредени и зареждащи с енергия.

   „Весело посрещане на празниците и нека подаръците в дома да се множат и да стават традиция”, завърши словото си г-жа Тодорова.Към началото на страницата