Заместник областният управител Нурие Црънгалова беше гост на Коледно тържество в Дом за стари хора – Разград

17.12.2015

   Днес Домът за стари хора бе изпълнен с много гости, подаръци, обич, топлина и грижи, които да заместят самотата в живота на възрастните хора, за да прекарат дните около Коледа така, сякаш са в собствения си дом с любимите хора.

   Нa пpaзникa днес, дa ги уважи дoйдe Зaм. oблacтният yпpaвитeл Нурие Црънгалова, която отправи пожелания към потребителите и служителите от Дома. „В навечерието на Коледните и новогодишни празници имам удоволствието да бъда сред Вас и да Ви пожелая много здраве, обич, топлина и достойни старини, защото Вие сте наши родители, баби и дядовци. Ще направим всичко възможно, което е по силите ни, за да се чувствате добре, защото ние Ви го дължим”, каза г-жа Црънгалова.

   Празничната програма, която донесе много усмивки и положителни емоции на потребителите на Дома, започна с изпълнение на децата от ОУ „Н.Й.Вапцаров” гр. Разград. Бурни аплодисменти получиха и децата от ОУ „Г.С.Раковски”, с. Раковски, които пяха, играха и представиха забавни сцени. С усмивка бяха посрещнати и децата от Център за настаняване от семеен тип за деца, лишени от родителски грижи - Разград, които с песни и танци поздравиха възрастните хора.

   Доброволци от БЧК също поздравиха възрастните хора и им пожелаха преди всичко здраве.

   Четейки по изражението на лицата им, Коледният празник несъмнено донесе много настроение и накара всички потребители на Дома да се почувстват по-щастливи и обичани.Към началото на страницата