Областният управител Манол Кившанов поздрави журналистите преди Коледа

21.12.2015

  Областният управител Манол Кившанов покани днес на чаша вино представителите на местните, регионални и национални медии. Губернаторът благодари на журналистите за съвместната работа и доброто отразяване на дейността на областната управа, както и за това, че дават гласност на всички проблеми.

   Манол Кившанов съобщи на медиите, че Областна администрация е разработила две проектни предложения, заедно с Регионалнататърговско-промишлена и земеделска камара, по Програмите „Интеррег Европа” 2014-2020, която е един от инструментите за прилагане на политиката на сближаванена ЕСи Програма за транснационално сътрудничество „Дунав“ 2014-2020. Проектните предложения са за обмяна на добри практики с европейски държави, като акцентът е иновации и интернационализация на малки и средни предприятия.

   В началото на 2016 г. в Областна администрация Разград ще бъдат назначени 2-ма младежи по Национална програма „Старт в кариерата”. Продължителността на Програмата, в която младежите ще имат възможност да придобият трудов стаж и опит по своята специалност, е девет месеца.

   Областният управител Манол Кившанов и неговите заместници пожелаха на журналистите здраве, лични и професионални успехи и добри новини за отразяване през 2016 г.  

   „Искам да Ви пожелая да бъдете все така обективни, да следвате всички добри практики на журналистическата професия. Да допринасяте за това в България да има нормалнаи обективна медийна среда”, пожела още г-н Кившанов на журналистите.

   От Областния управител журналистите получиха календари, тефтери и химикали, които да ползват със здраве, а те му пожелаха успех в добрите начинания.

   Тази година губернатора ще посрещне Коледа и Нова година със семейството си в гр. Цар Калоян.Към началото на страницата