Областният управител прие делегацията от Община Ливни, Орловска област

28.01.2014

 Благодарение на Стоян Ненчев след 35 години кмет на Община Ливни посети град Исперих

  

Навръх Празника на Разград Стоян Ненчев прие в своя кабинет гостуващата делегация от Община Ливни, Орловска област, Руска федерация. Кметът на Община Ливни – Леонид Фаустов и зам.-кметът по социалните дейности Виталий Середа изразиха своето огромно задоволство от гостоприемното посрещане и приятелското внимание.

Областният управител запозна своите гости с правомощията и задълженията на държавната администрация, както и маркира социално-икономическата ситуация в областта и страната.

В хода на разговорите бе споделено, че ще се търсят варианти и възможности за бизнес взаимоотношения, касаещи промишлени предприятия и предприятия за преработка на Община Ливни да внасят от България.

Започваме нашето сътрудничество в културната сфера, с усмивка заяви Леонид Фаустов, като цитира думите на Стоян Ненчев – „Младежта е нашата перспектива”.

Гостите изразиха желание деца от Община Ливни да гостуват на лагер през лятото в област Разград.

По време на срещата присъстваха зам.-областните управители.

Гостите и Областният управител си размениха протоколни подаръци. Интересен акцент в подаръците за делегацията са изработени специални фото албуми, в които са подредени снимки от посещението на Стоян Ненчев на руска земя.Към началото на страницата