Нека да помогнем заедно

04.04.2016

   Областна администрация Разград се присъединява към благотворителната кампания, която стартира сдружение „Да бъдем хора“.

   Тя е в подкрепа на лечението на 10-годишния Кристиян Светлозаров от Разград, който е изгубил слуха си на 2-годишна възраст при лекарска грешка. Миналата година Кристиян спечели първо място в националния конкурс за рисунка „С очите си видях бедата“ и е едно от първите деца, включени в Мерките за насърчаване на творчески заложби и потребности на деца с изявени дарби на община Разград.

   Както вече обявихме, по повод големия християнски празник Възкресение Христово, Областна администрация Разград обявява конкурс за най-оригинална великденска картичка на тема "Великден през моите очи".

   Церемонията по награждаването на отличените участници в конкурса ще се състои на 22 април от 15.00 часа, във фоайето на Областна администрация Разград, на 7 етаж.

   Всички творби ще бъдат представени в изложба с благотворителна цел. Събраните средства ще бъдат дарени за лечението на 10-годишния Кристиян.Към началото на страницата