Поздравителен адрес и подаръци от Областния управител за четвъртия рожден ден на Дневния център за възрастни хора с увреждания „Подай ръка”

06.04.2016

    С музика, танци и много настроение потребителите и екипът на Дневния център за възрастни хора с увреждания „Подай ръка” отбелязаха четвъртата година от разкриването на социалната услуга в Разград.

   От името на Областния управител Манол Кившанов Дневният център получи поздравителен адрес и подаръци.

  Тържеството уважиха много официални лица, сред които кметът Валентин Василев и  директори на социални институции в областния град.

   Четейки по изражението на лицата им, празникът несъмнено донесе много настроение и незабравими емоции, и накара всички потребители на Дневния център да се почувстват по-щастливи и обичани.

   ДЦВХУ „Подай ръка” предоставя комплекс от социални услуги, които създават условия за цялостно обслужване на възрастните хора с увреждания през деня, свързани с предоставянето на храна, задоволяване на ежедневните, здравните, образователните и рехабилитационни потребности, както и организация на свободното време и личните контакти.Към началото на страницата