Областният управител бе гост на официално откриване на нова база на фирма „Агротайм” ООД

16.05.2016

   Областният управител Манол Кившанов присъства на официално откриване на нова база  на фирма „Агротайм” ООД  за сортиране, пакетиране и хладилно съхранение на череши, с лазерна технология. Инвестицията е за повече от 3 млн. лева.

    На събитието, което се проведе днес, 16 май, в база „Бориса”, гр. Исперих присъстваха и кмета на община Исперих, директора на ОДБХ – Разград д-р Драмалиев, служители на фирмата и гости.

   Г-н Кившанов поздрави управителя на фирма „Агротайм” ООД  г-н Иван Иванов и неговия екип за новия обект, като подчерта значението му за община Исперих и област Разград. „Фирма „Агротайм”  е доказателство, че селското стопанство в България може да е един динамично развиващ се и конкурентен сектор на българската икономика. Работете с успех, удоволствие и присъщата ви всеотдайност. Бъдете здрави!”, пожела още той.

   Още от създаването си през 1992 г. „Агротайм" ООД успешно се развива като една от водещите български селскостопански компании и е един от големите работодатели в района, който осигурява постоянна работа на 370 души и наема допълнително около 120 сезонни работници. „Агротайм” работи в сътрудничество с водещи международни компании в областта на селското стопанство, с научни институти в Европа и България, и с водещи фермери, като се стреми да внедри най-доброто от техния опит.

     Тайната на успеха на „Агротайм” е непрекъснатият стремеж към обновяване и усъвършенстване, съчетан с използването на дългогодишните традиции в областта на земеделието.Към началото на страницата