Зам. областният управител Виолета Тодорова бе гост на празника на ЦДГ „Слънце” в гр. Исперих

07.06.2016

   С музика, танци и много настроение децата и екипът на ЦДГ „Слънце”, гр. Исперих отбелязаха вчера, 6 юни, 30-годишния юбилей на детското заведение.

   Зам. областният управител Виолета Тодорова уважи поканата и присъства на тържеството, задно с родители и други официални гости.

   Г-жа Тодорова поднесе подаръци на дечицата, като им пожела да бъдат здрави, жизнерадостни и щастливи, за да пораснат със сърца, отворени към красотата на нашия свят, към слънцето, към доброто.

   За всеотдайната работа и принос на ЦДГ „Слънце” в изграждането на достойни граждани на Исперих и областта, г-жа Тодорова връчи Поздравителен адрес на директоркатана детското заведение.

   Тя благодари на целия персонал за страхотните условия, които са създали за децата, за изключителните грижи, които полагат ежедневно за тях. „На всички Вас, които майчински и неуморно се грижите за децата, от сърце Ви желая да съхраните с делата си надеждата, любовта и мъдростта, с които създавате бъдещите достойни граждани на България! И както Малкият принц подарява на своя приятел една звезда, която може да се смее, така и Вие дарявайте Вашите деца и родители  с радост и обич”, пожела още зам. областният управител.

   Всички гости с възхищение наблюдаваха артистичните изяви на децата, които пяха, рецитираха и танцуваха.

   Г-жа Тодорова благодари на дечицата за усмивките, за песните и танците, изпълнени с много старание и любов.Към началото на страницата