Областният управител на Разград с поздравителен адрес за първия учебен ден

15.09.2016

   Областният управител на Разград Манол Кившанов изпрати поздравителен адрес до всички учебни заведения на територията на област Разград по повод новата учебна година.

   „Всяка година в средата на септември училищният звънец приковава вниманието ни, изостря сетивата ни и вълнува с необикновена сила.

   Трепетът на първия учебен ден влиза във всеки български дом, защото вековен е стремежът на нашия народ към духовностнаука и просвещение”, се посочва в поздравителния адрес.

   „Уважаеми учители, изразявайки респекта си към Вашия труд и висок професионализъм Ви пожелавам през новата учебна година много здраве, сили и енергия, за да съхраните пламъка на просвещението и жаждата за знания у всеки Ваш възпитаник! Пожелавам Ви това да е поредната  ползотворна и успешна учебна година, изпълнена с  удовлетворение от постигнатите резултати!”, посочва още областният управител на Разград.

   „Мили ученици, запазете усмивките от първия учебен ден. Бъдете упорити и не се страхувайте да търсите и да преоткривате себе си в безграничния свят на познанието.

   Уважаеми родители, поощрявайте любопитството на своите деца, подкрепяйте ги, за да полетят и достигнат мечтите си”, се казва още в поздравлението на областния управител Манол Кившанов.Към началото на страницата