Областният управител връчи печатите на председателя на РИК – Разград

17.09.2016

   След обявяването на Решение № 3511-ПВР/НР от 16.09.2016 г. на ЦИК, относно назначаване на Районна избирателна комисия в Осемнадесети район – Разград, за изборите за президент и вицепрезидент на републиката и за национален референдум на 6 ноември 2016 г., днес, 17 септември, Областният управител Манол Кившанов проведе първа среща с РИК – Разград.

   Той поздрави ръководството и членовете на Районната избирателна комисия и официално връчи печатите на РИК – Разград, на председателя Нергин Хамдиев.

   Областният управител пожела успешна и ползотворна работа, много търпение и добро взаимодействие в изборите за президент и вицепрезидент на републиката.

    РИК – Разград се помещава в стая № 106 на Община Разград, като телефона за връзка е 618/236.

  Ще припомним, че Решението е на Централната избирателна комисия, след като на 08.09.2016 г. представителите на политическите сили не се споразумяха за разпределението на местата.

   Районната избирателна комисия в 18-ти район - Разград се състои от 13 членове. Председател е Нергин Хамдиев, зам.-председатели са Бенан Фетов и Любица Бочева, а секретар – Радка Башакова.Към началото на страницата