Зам. областният управител Виолета Тодорова поздрави потребителите на Дома за стари хора в Разград

03.10.2016

  Заместник областният управител Виолета Тодорова бе гост днес, 03.09., на организирано от ръководството на Дома за стари хора гр. Разград тържество за своите потребители, посветено на 1-ви октомври – Международният ден на възрастните хора.

 Г-жа Тодорова приветства потребителите на Дома с послание за здраве, енергияи много радостни емоции и благодари на ръководството на социалната институция за грижите, които ежедневно полага, за да осигури достойни старини на всички възрастни хора, настанени в Дома за стари хора.

   Зам. областният управител връчи поздравителен адрес от името на Областния управител Манол Кившанов и голяма торта.

   В поздравителния адрес г-н Кившанов изразява своето уважение и дълбоко преклонение пред мъдростта и опита на възрастните хора, пред техния достоен живот и желанието да поддържат традициите живи. „Уверявям Ви, че ще направим всичко възможно, което е по силите ни, за да се чувствате добре, да Ви осигурим живота, който заслужавате, защото ние Ви го дължим. Защото Вие сте нашата опора, нашият стожер и съветник, нашият пътеводител към по-добро и светло бъдеще! Желая на всички Вас най-доброто, което заслужавате – много здраве, обич, внимание и дълги години достоен живот! Нека никога да не угасва пламъчето на щастие в очите Ви!”, се казва още в поздравителния адрес до хората от третата възраст.

   Гости на тържеството бяха кмета на Община Разград, представители на социални институции, приятели на Дома.

   И тази година програмата беше разнообразна, наситена с много песни и танци. Тя донесе много усмивки, много любов, топлина и празнично настроение в Дома за стари хора, и заслужи бурните аплодисменти на своята публика.Към началото на страницата