Дневният център за деца и възрастни с увреждания в град Исперих отпразнува своя втори рожден ден

01.12.2016

   С музика, танци и много настроение потребителите и екипът на Дневния център за деца и възрастни хора с увреждания отбелязаха втората година от разкриването на социалната услуга в Исперих, и направиха и тази година празника незабравим.

   Заместник областният управител Виолета Тодорова поднесе на потребителите на Дневния център поздравителен адрес, от името на Областния управител Манол Кившанов и две торти, с пожелание да бъдат здрави, да получават най-добрата специализирана грижа, помощ и подкрепа, и винаги да се чувстват значими и обичани.

   А на социалните работници, психолози, медици и рехабилитатори, които ежедневно се грижат за хората с увреждания, г-жа Тодорова пожела много здраве, вяра, сили и професионални успехи.

   ДЦДВУ предоставя комплекс от социални услуги, които създават условия за цялостно обслужване на деца и възрастни хора с увреждания през деня, свързани със задоволяване на ежедневните, здравните, образователните и рехабилитационни потребности, както и организация на свободното време и личните контакти.Към началото на страницата