Заместник областният управител Нурие Црънгалова бе гост на Коледно тържество в „Център за предоставяне на услуги“

21.12.2016

   Заместник областният управител Нурие Црънгалова бе гост днес, 21 декември, на организирано от ръководството на „Център за предоставяне на услуги“, гр. Разград тържество за своите потребители, посветено на предстоящите Коледни и Новогодишни празници.

    Г-жа Црънгалова приветства потребителите на услугата с послание за здраве, енергияи много положителни емоции, и поздрави ръководството и персонала на социалната институция за чудесните условия, които са създали за децата, за грижите, които ежедневно полагат, за да се чувстват те щастливи.

   Зам. областният управител връчи поздравителен адрес от името на Областния управител Манол Кившанов и подаръци.

   Гости на тържеството бяха и кметътна община Разград д-р Валентин Василев, председателят на Общински съвет – Разград Надежда Радославова,  представители на социални институции, родители, дарители и приятели на Центъра, които също зарадваха малчуганите с подаръци.

   С празнични песни и танци децата от Танцова школа „Сладури“, Музикална школа „Илия Бърнев“, „Дневен център за деца с увреждания“ - Разград и деца на услугата, отправиха своите посланияза успешна Нова година, с което успяха да накарат присъстващите да се докоснат до вълшебството на Коледните празници.

   „Център за предоставяне на услуги“ е създаден по проект „Превенция на социалното изключване и намаляване на бедността сред децата в Община Разград“, изпълняван от Община Разград. Финансиран е от ОП „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020, съфинансирана от ЕС, чрез Европейския социален фонд.

   Услугите, които се предоставят в Центъра, на улица „Цар Симеон“ № 8 в Разград, са: ранна интервенция на уврежданията, психологическа подкрепа и консултация на бъдещи и настоящи родители, семейно консултиране и подкрепа, индивидуална педагогическа подкрепа за деца с увреждания.

    185 са потребителите на услугите по Проекта, които са напълно безплатни.Към началото на страницата