Областният управител се срещна с журналисти преди Коледа

22.12.2016

   Днес, 22 декември, Областният управител Манол Кившанов за втора поредна година покани на чаша вино представителите на местните, регионални и национални медии.

    Губернаторът  благодари на журналистите за съвместната работа и доброто отразяване на  дейността на Областна администрация, както и за това, че винаги са обективни и дават гласност на всички проблеми.  

    От него журналистите получиха тефтери, календари и химикали, които да ползват със здраве.

    Областният управител и неговите заместници пожелаха на журналистите здраве, лични и професионални успехи, и добри новини за отразяване през 2017 г.

    Коледари от Професионална гимназия по селско стопанство „Хан Аспарух“, гр. Исперих възпроизведоха автентичните народни обичаи Бъдни вечер и Коледа, и изпълниха коледарски песни и наричания. Те отправиха пожеланиякъм журналистите, Областния управител и служителите в администрацията за здраве и дълъг живот, за късмет, любов, за радост, щастие и добра среща.

    Областният управител и неговите заместници благодариха на даровитите деца за знанията и предаността им към народните обичаи, и както повелява традицията им поднесоха пита с пара, и кошница с лакомства.Към началото на страницата