Областна администрация Разград подари мартеници на потребители на социални услуги

01.03.2017

    По повод един от най-тачените български празници Баба Марта, Областният управител Манол Кившанов и заместниците му подариха 420 мартеници на деца, потребители на социални заведения в областта, наречени за здраве, благополучие и доброта.

    Служители от Областна администрация поднесоха мартенския символ в Център за социална рехабилитация и интеграция в с. Владимировци, ЦСРИ „Емилиян” гр. Разград, Център за обществена подкрепа – Разград, Център за настаняване от семеен тип за деца и младежи без увреждания в гр. Разград(1,2 и 3), Център за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания в гр. Разград(1и 2), Дневен център за деца с увреждания – Разград (бившия ДМСГД), Помощно училище-интернат „Д-р Петър Берон” в гр. Кубрат, Комплекс за социални услуги „Лудогорие” в гр. Исперих, ВУИ „Н.Й.Вапцаров” – гр. Завет, Помощно училище-интернат „Хр. Ботев” – с. Осенец, Център за социална рехабилитация и интеграция - гр. Цар Калоян.

   „Целта на благотворителната инициатива е да покажем, че децата в неравностойно положение не са забравени. Винаги ще имат нашата подкрепа в малките битки, които водят за по-достоен и по-свободен живот. Ние ще продължаваме да правим всичко по силите си, за да се чувстват те по-щастливи“, сподели по случай празника Областният управител Манол Кившанов.Към началото на страницата