Потребители от Комплекс за социални услуги в с. Просторно гостуваха в Областна администрация Разград

22.03.2017

   Заместник Областните управители Нурие Црънгалова и Ценка Иванова посрещнаха в Областна администрация днес, 22 март,  група усмихнати млади хора - потребители на Комплекса за социални услуги за възрастни хора с увреждания в с. Просторно.

   Директорката на дома Диана Георгиева сподели, че посещението в администрацията е по повод настъпването на Първа пролет, като целта на тази инициатива е да покажат на обществото, че хората с увреждания не са различни, че те са част от нас. Защото всички ние трябва да се научим да  засвидетелстваме нашето внимание към всички, които всеки ден преодоляват трудности, непознати за останалата част от хората, да се отнасяме отговорно и с разбиране към техните проблеми, и заедно да търсим нови, и по-добри решения за социалната им интеграция.

   Младежите подариха на зам.-областните управители собственоръчно изработени сувенири, а те от своя страна им пожелаха да са здрави, все така усмихнати и позитивни, да са щастливи, да получават най-добрата специализирана грижа, помощ и подкрепа, и винаги да се чувстват значими и обичани.

   „Днес вие за пореден път доказвате, че когато един човек се стреми да бъде част от цялото ни общество, то тези негови усилия заслужават само адмирации. Нека пролетта ви донесе много настроение, много сила и  сбъднати мечти!“, каза още г-жа Црънгалова.Към началото на страницата