Заместник областният управител Ценка Иванова поднесе венец пред паметната плоча на загиналите при трудови злополуки работници от област Разград

28.04.2017

   Днес, 28 април – Световният ден за безопасност и здраве при работа, г-жа Ценка Иванова – Заместник областният управител на област Разград и Зам. председател на Областния съвет по условия на труд, поднесе венец пред паметната плоча на загиналите при трудови злополуки работници от област Разград.

   Днешното, инициирано от Регионалния съвет на КНСБ Разград, събитие е продължение на състоялото се вчера по случай Световния ден заседание на Областния съвет по условия на труд в град Разград.

   В инициативата взеха участие представители на синдикални организации на КНСБ, Областна администрация Разград, Дирекция „Инспекция по труда”, Разград и на местни медии.

   Загиналите при трудови злополуки работници от област Разград бяха почетени с минута мълчание.

   Венци и цветя бяха поднесени и от Регионалния съвет на КНСБ Разград и Дирекция „Инспекция по труда”, гр. Разград.

   На днешния ден се почита паметта на трудещите се по целия свят, които са загубили живота си вследствие натрудовa злополукa или професионалнa болест и се фокусира вниманието на международната общност за мащаба на проблема и за нуждата от създаване на трайна култура на превенция при безопасността и здравето при работа.baner1
Към началото на страницата