ПОС терминал въведе Областна администрация-Разград

03.07.2017

    Терминално устройство ПОС на „Едно гише“ въведе от днес Областна администрация-Разград.

   Улесняване на потребителите на административни услуги е целта на нововъведението. Инициативата е във връзка с една от приоритетните инициативи на правителството за намаляване на финансовата тежест на задължените лица при извършване на техните плащания към бюджета, намаляване плащанията в брой и акцентиране на безналичните плащания от страна на администрацията.

   ПОС терминалът може да се използва с дебитни и кредитни карти за заплащане на таксите за всички административни услуги, които предлага на гражданите Областна администрация. Досега възможностите за плащане бяха през банка с допълнителна такса или на каса.

    Устройството бе инсталирано от главния експерт „Обслужване“ в „Токуда Банк“ Величка Цонева и банковия специалист в същата институция Силвия Банева.  Преди да инструктират служителите в Областна администрация-Разград как се работи с ПОС терминала, те представиха предимствата на устройството за обслужване на гражданите пред Областния управител Гюнай Хюсмен. „Приветствам всяка идея, която е в полза на гражданите и улеснява административното им обслужване“ – коментира г-н Хюсмен.baner1
Към началото на страницата