Областна администрация-Разград поздрави Общинско дружество „Васил Левски“ за 25-годишнината от създаването му

17.07.2017

   Областна администрация-Разград поздрави Общинско дружество „Васил Левски“ за 25-годишнината от създаването на родолюбивата организация. Заместник областният управител Евгени Драганов присъства на честването на юбилея в Регионалната библиотека „Проф. Боян Пенев“, където връчи поздравителен адрес от името на Областния управител Гюнай Хюсмен на председателя на дружеството Мирослава Кацарова.

   „Пожелавам Ви със същия и още по-силен плам и ентусиазъм да поддържате искрата на родолюбието у нашите съграждани, да разпространявате непреходните слова на Васил Левски и да припомняте делата на Дякона!“ – се казва в поздравителния адрес.

    На юбилейното тържество, свързано и със 180-годишнината на патрона на организацията Васил Левски, програма изнесоха децата от клуб „Млади възрожденци“ към ОУ „Васил Левски“, към които се присъедини и 4-годишната София от столицата, която е в Разград на гости на свои родственици.

   Тържествено слово за годишнината и за честването на 180 години от рождението на Апостола произнесе Мирослава Кацарова, делото на Левски припомни и уредникът в Регионален исторически музей-Разград Иво Стоянов.

   Сред гостите на събитието бяха и: кметът на община Разград д-р Валентин Василев, директорът на ОУ „Васил Левски“ Диана Първанова, главният експерт „Култура“ в община Разград Виолета Антонова.baner1
Към началото на страницата