Областният управител и заместниците му бяха гости на празник в Дома за стари хора

03.10.2017

   Областният управител на Разград Гюнай Хюсмен и заместниците му Нурие Црънгалова и Евгени Драганов бяха гости на тържество в Дома за стари хора в Разград по случай Международния ден на възрастните хора.

   С уважение и признателност към възрастните обитатели на социалната институция г-н Хюсмен ги поздрави за празника и им пожела най-вече да са здрави и да се радват на доброто отношение на следващите поколения. От името на Областна администрация той поднесе и полезен подарък за хората в Дома – апарат за измерване на кръвно налягане. От името на 70-те човека, които живеят в институцията, за подаръка благодари директорът на Дома Лейман Тюлеоглуева.

   Сред официалните гости, които поздравиха възрастните обитатели на институцията, бяха и: кметът на община Разград д-р Валентин Василев, заместник-кметът Ердинч Хасанов, който поднесе подарък от името на Председателя на Общинския съвет Надежда Радославова, Иванка Добрева от Съюза на пенсионерите, Иванка Петкова от Съюза на инвалидите, д-р Милена Кехайова от БЧК, Хриска Гамишева от читалище „Слънчев лъч“-Островче.

    Музикалната програма бе от малките възпитаници на ДГ“Райна Княгиня“ и Дневния център за възрастни хора с увреждания „Подай ръка“.Към началото на страницата